Tel: 06 343 67 141   |   E-mail: info@creative-seo.nl

SEO copywriting, Blogging, Linkbuilding, Webdesign

SEO Workshops

SEO Workshops

SEO-workshops op maat

SEO staat voor Search Engine Optimization. Onder SEO vallen alle activiteiten erop gericht om een website hoger te krijgen in de zoekresultaten van Google. SEO-activiteiten zijn onder te verdelen in drie categorieën:

  • content
  • techniek
  • linkbuilding

Alleen voldoende aandacht voor alle drie de factoren zorgen voor een significante en duurzame stijging in de Google-zoekresultaten.

Creative SEO kan u leren hoe zelf SEO kunt bedrijven.
Hiervoor bieden wij verschillende workshops aan.

Workshop SEO Basis

Tijdens de workshop SEO Basis bespreken wij alle factoren die een rol spelen: techniek, content en backlinks. Na deze workshop weet je wat SEO inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken om SEO in de praktijk te brengen.

AANMELDEN WORKSHOP >>>

Workshop SEO techniek

Tijdens de workshop SEO techniek gaan wij dieper in op de technische aspecten van SEO. Na deze workshop weet jij, hoe je door een juiste inrichting van jouw website de basis legt voor effectieve SEO.

AANMELDEN WORKSHOP >>>

Workshop SEO copywriting

Tijdens de workshop SEO copywriting gaan wij dieper in op de contentfactor van SEO. Na deze workshop weet je precies hoe jij je content kan aanpassen om hoger in Google te komen en om meer clicks te genereren.

AANMELDEN WORKSHOP >>>

Workshop Linkbuilding

Tijdens de workshop Linkbuilding gaan wij dieper in op de backlinks-factor van SEO. Na de workshop ken je een aantal technieken voor het creëren van meer backlinks (linkbuilding).

AANMELDEN WORKSHOP >>>

Contact

Creative SEO
Geleenstraat 8
7555 WH Hengelo

074 357 71 92
06 343 67 141
info@creative-seo.nl

Opdrachtgevers